dimecres, 12 de juny del 2013

Sortida a La Mussara pel Mas del Rei

Doncs be, la sortida del 2 de juny va encarar-se cap a la zona del campament militar abandonat dels Castillejos i els camins per sota del poble de la Mussara.
Vam sortir a l'hora convinguda (les 9) i vam enfilar la carretera que du als Castillejos, de bon principi ja bufava un vent fort d'esquena que ens va acompanyar fins que ens vam internar al camí "dels xalets" que porta al Mas del Rei. D'anada ja vam poder comprovar que el fang seguia present en diversos sectors de la pista i que obligava a rodejar-lo   (els que no volem rentar desprès la bici)  i en el cas de no poder evitar-lo a creuar-lo esperant que no hi hages cap sorpresa al fons del bassal.
La sortida va continuar fins arribar a sota del poble abandonat de la Mussara, val a dir que no existeix pista ciclable fins al cap d'amunt del poble, a no ser que es vulgui anar amb la bici al coll per uns senderons mooooolt empinats i estrets (cosa que deixem per la pròxima). I d'aquí tornada per on vam venir i donat que ja estàvem bruts de fang vam aprofitar per fer una mica de ciclocross a la resta de la tornada. Us n'adjuntem les fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada