diumenge, 16 de desembre del 2012

Ja hem fet La Marató de Tv3

Aquest matí part dels socis del BTT Arbolí han participat en la sortida en suport de La Marató de Tv3 que s'engloba en l'activitat "Amb bici per La Marató", creat pel grup ciclista Pla i Baixada de Navàs i en la que participem més de 40 grups ciclistes.
El recorregut ha sortit de l'Arbolí i ha passat pel coll d'Alforja en carretera, d'allí en pista fins Alforja. Aquest pista té molta arena en certs punts i ha obligat a extremar precaucions per no ficar la roda dintre de cap solc i sortir d'orelles.
Hem sortit d'Alforja fent un tram de carretera que discorre fins a la urbanització Portugal on hem agafat una altra pista fins a l'Aleixar.
El dia era radiant i si be a l'inici bufava un vent moderat i fred, tal i com anàvem descendint metres cap a Reus el temps es feia mes temperat. En cert punt entre l'Aleixar i Reus hem vist que les jaquetes d'hivern feien mes nosa que servei amb el que hem seguit amb els maillots curts fins a Reus, el nostre destí.
Després d'unes quantes voltes per la ciutat, vigilant el tràfic rodat, hem arribat al davant de l'Ajuntament de Reus, on hem fer la foto de rigor com a testimoni.
Tot seguit us posem les fotos de sortida i arribada de la sortida.
També des d'aquí volem donar les gràcies a l'Ajuntament de l'Arbolí que també ha participat en aquest acte benèfic que és La Marató.



Podeu consultar la ruta que hem seguit a la següent adreça de Wikiloc . 

També podeu veure aquesta i més fotos dels altres grups ciclistes a la web de La Marató.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada